lambrecht-logo

Met toewijding bouwen we uw unieke woning,
ontwikkelen we een vertrouwensrelatie,
garanderen we hoogwaardige kwaliteit.

William Lambrecht

Bij elke stap van het bouwproces is een nauw contact tussen de bouwheer, de architect en de bouwpartner van primair belang. Zonder open communicatie gaat er veel informatie verloren en wordt het voor de bouwheer soms moeilijk om de vooruitgang van zijn eigen werf op te volgen.
Vanaf dag één is het dan ook onze missie om transparante en professionele begeleiding te bieden. Wij zijn ervan overtuigd dat de levenslange herinneringen die u in uw prachtige huis creëert, moeten beginnen op het moment dat u ons voor het eerst ontmoet. Daarbij gebeurt alle communicatie bij Lambrecht Villabouw rechtstreeks met de bouwmeester. U beschikt dus over één centraal aanspreekpunt, wat een duidelijke en rechtlijnige communicatie met zich meebrengt.

Kwalitatief bouwen is cruciaal voor elke bouwheer die een duurzame villa wil bouwen. Wanneer constructies op minder kwalitatieve wijze gebeuren kan dit namelijk resulteren in hoogoplopende kosten op lange termijn, een langere uitvoeringstermijn, ...

Bij Lambrecht Villabouw staat alles in het teken van hoogstaande architecturale kwaliteit tot in de kleinste details. Door de nauwkeurige keuze van materialen en de beste bouwtechnieken en afwerkingen gecombineerd met ons uitmuntend vakmanschap kunnen we de kwaliteit van de meest complexe woningen garanderen. Door onze grondige technische kennis is ons probleemoplossend vermogen van een aanzienlijk hoog niveau.

We onderscheiden ons als het gaat
om projecten met extra complexiteit.

William Lambrecht

Elke bouwheer heeft bij aanvang van de constructie een budget voor ogen. Of het nu komt door een vertraging in de planning, een piek in de materiaalkosten, een onvolledige offerte, uitvoeringen in grijze zone tussen verschillende bouwpartners, ... meerprijzen zijn één van de zorgen waarmee bouwheren worden geconfronteerd.

Lambrecht Villabouw houdt, als totaalaannemer, vanaf het begin rekening met uw ingeschatte budget en verzekert zijn bouwheer niet zomaar meerprijzen aan te rekenen aangezien alle kosten bij aanvang reeds goed door ons bestudeerd en opgenomen worden in de offerte. Indien er toch wijzigingen zijn door aanpassingen aan het plan, wordt dit steeds eerst met de architect en de bouwheer besproken.

Tijd is van essentieel belang bij het bouwen van een villa. Een slechte planning brengt heel wat nadelen met zich mee en kan een kettingreactie ontketenen waarbij meerkosten en een latere opleveringsdatum de grootste minpunten zijn. Kortom, voor de bouwheer is het verschuiven van deadlines ronduit frustrerend.

Wanneer u bouwt met Lambrecht Villabouw doen wij er alles aan om binnen de afgesproken uitvoeringstermijn uw wind- en waterdichte woning op te leveren. Een grondige planning ligt hierbij aan de basis, waarbij we vroegtijdig vooruitziende strategieën bedenken voor onvoorziene gebeurtenissen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info