lambrecht-logo

Onze sterke reputatie hebben we te danken aan
het feit dat we steeds de best mogelijke resultaten willen behalen.

William Lambrecht

Lambrecht Villabouw is 15 jaar geleden begonnen met een missie: u helpen uw unieke droomhuis te realiseren. In de afgelopen jaren hebben we vele mensen een thuis gegeven om van te houden. De fierheid op ons eigen vak is hierbij een belangrijke drijfkracht. Ook de vriendelijke manier waarop we met onze klanten omgaan schept een wederzijdse vertrouwensband waardoor bouwen zonder stress en op een aangename manier gebeurt.

Ons team van getalenteerde vakmensen is creatief, precies en staat klaar om u te helpen in elke fase, van ontwerp tot voltooiing van het project. Het Lambrecht Villabouw-team gaat steeds tot het uiterste om klanttevredenheid te garanderen. Mede dankzij deze ingesteldheid kan het team met veel trots terugkijken op de reeds gerealiseerde villaprojecten.

Hoe gaan we te werk?

Door de passionele manier van spreken en technische architecturale kennis
waren we overtuigd dat Lambrecht iemand was die zijn beloftes als totaalaannemer kon nakomen.

De heer D., bouwheer van villa Deinze

Born to grow is onze filosofie: een groei die we niet alleen in termen van kwantiteit, maar vooral in termen van dienstverlening en kwaliteit zien. De tot dusver behaalde resultaten moedigen ons aan om onszelf voortdurend te verbeteren en elke nieuwe uitdaging proactief aan te gaan, nieuwsgierig en met vertrouwen in de toekomst van Lambrecht Villabouw.

Graag solliciteren?
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info