lambrecht-logo

Voor elke architect die zich specialiseert in architecturale creaties waarbij specifieke bouwtechnieken vereist zijn, is het vinden van de juiste bouwpartner van cruciaal belang voor het behalen van het beoogde resultaat. Bij elk project is het namelijk belangrijk om een bouwpartner te vinden die op dezelfde golflengte zit en de gedetailleerde details, die u voor ogen heeft, begrijpt. Het is voor u zeer interessant dat deze partner met u meedenkt, zelf onderzoek doet en waar nodig kan adviseren.

Ook de uitvoeringstermijn is van groot belang voor de architect. Zorgen over de coördinatie van de (verschillende) aannemer(s) kan nefast zijn voor het verloop van het bouwproces. Het is van cruciaal belang samen te werken met partners die hun afspraken nakomen en timing en flexibiliteit hoog in het vaandel dragen om kettingreacties, met veel vertragingen tot gevolg, te vermijden.

Onze passie in het bewaren van de architecturale vrijheid
is de leidraad voor ons team.

William Lambrecht

Het budget is voor uw klant niet onbelangrijk. Automatisch wordt dit voor de architect dan ook een grote verantwoordelijkheid. Meerprijzen die worden aangerekend en die plots de kop opsteken, zijn enorm frustrerend en kunnen leiden tot een ontevreden bouwheer.

Tot slot kan u zich ook zorgen maken in het werken met verschillende aannemers. Door aparte aannemers aan te nemen die elk instaan voor hun eigen verantwoordelijkheid is er vaak wanorde op de werf en wordt er niet oplossingsgericht gewerkt. Dit kan grote nadelen met zich meebrengen zoals stilstand op de werf, meerprijzen en ongenoegen bij uw bouwheer.

Lambrecht Villabouw is de perfecte partner om u van al deze zorgen te ontnemen. Wij nemen namelijk de volledige coördinatie van elk uniek project op ons en vertalen de visie van de architect nauwkeurig naar realiteit.

De eerste stap bij een nieuw project is om op dezelfde golflengte te komen met de architect, de gedetailleerde details te begrijpen en dezelfde taal te spreken. Wij denken met u mee, doen zelf onderzoek en adviseren waar nodig. Door onze sterke toewijding ontzorgen wij u vooraf, tijdens en na het opleveren van het wind-water-dichte project. Met de nodige flexibiliteit zoeken we consequent naar hiaten en leveren input om bouwgerelateerde problemen op te lossen terwijl we de intentie van de architect respecteren. Met de perfecte combinatie van vaardigheden en vakmanschap zorgen wij steeds voor een schone, veilige, efficiënte en stressvrije omgeving voor het project.

Wij garanderen naast een uitzonderlijke technische kennis niet alleen een perfecte afwerking van elk detail, maar ook een uitmuntende coördinatie en opvolging van de werf. Dit door een grondige planning op te maken, waarbij we vroegtijdig vooruitziende strategieën bedenken voor onvoorziene gebeurtenissen. Alsook door steeds alle kosten op te nemen bij aanvang van het project waardoor we zelden meerprijzen hoeven aan te rekenen. Indien er toch wijzigingen zijn door aanpassingen, wordt dit eerst besproken. De strikte naleving van de deadlines en het budget maakt van ons een veel gevraagde bouwpartner
voor de meest unieke projecten waarbij langetermijnrelaties ontstaan in een fijn samenwerkingsverband.

Lambrecht Villabouw is een totaalaannemer waarbij zeer oplossingsgericht en ontzorgend werken elementair zijn. Wij willen als totaalaannemer een partnerschap aangaan met het oog op het halen van de beste resultaten. Bent u op zoek naar zo’n partner voor de oplevering van een wind- en waterdicht project? Dan bent u bij Lambrecht Villabouw aan het juiste adres.

Wij beschikken over een instinctief begrip van
het afwerkingsniveau en aandacht voor detail dat
toparchitecten eisen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info